سلام سگ من ۵ ماهشه هسته سیب و چوبش رو خورده تا الان علائمی نداشته تقریبا نیم ساعته که خورده .من بعد از خوردن اون بهش غذا دادم مشکلی نداره؟ الان باید چیکار کنم میشه سریع تر جوابمو بدین الان چیکار بای

سلام وقت بخیر

مشکلی ندارد
اگر علائم خاصی نشان نداد جای نگرانی نیست

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش ... سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. ...
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر