سلام سگ من نژاد پامر خرسیه مرگ موش خورده و دکتر گفته هیستوجکت بزنیم ولی بعدش تشنج کرده و خوب نشده چیکار کنم

سلام وقت بخیر

حتما باید سرم تراپی شود و دارو های وریدی بگیرد
لطفا به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...
سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ... سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...