سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش بود ولی الان سرایت کرده به اون یکی چشمش و داره کور میشه و گویا جایی را نمیبینه.میشه لطفا راهنمایی کنید و اگر دامپزشکی سراغ داریپ که رایگان درمان میکنه ممنون میشم به من بگید.ممنون از همگی ❤

سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. با بیمارستان تماس بگیرین و از ایشان وقت بگیرین

4/5 - (1 امتیاز)
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟ سلام وقت بخیر دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی ...
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...
سلام یه سگ بولداگ دارم روی بدنش کنه داشت برای اینکه کنه ریشه کن بشه میخواستم دارو تزریق کنم ولی تو بدنش یه ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید توده ها مورد معاینه قرار بگیره و‌در صورت نیاز بیوپسی و‌ نمونه گیری انجام بشه تا ...