سلام سگ من حامله است بردیمش پیش دامپزشک گفت یک هفته دیگه احتما زایمان کنه ولی هیچ نشانه ای از بارداری نداره فقط یکم پستون هایش بزرگ شده و یک چیزی مثل بادکنک کوچولو زیر دوتا پاهاش در آمده شکمش اصلا بزرگ نشده به نظرتون حامله است

سلام و وقت بخیر

برای تشخیص قطعی حاملگی باید عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه
گاهی به علت کم بودن تعداد بچه ها ممکنه تا اواخر حاملگی شکم بزرگ نشه
به همین علت باید سونوگرافی و رادیولوژی برای تشخیص قطعی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام ببخشید مصرف قرص ملوکسیکام انسانی برای پرنده اشکالی نداره؟دامپزشک برای التهاب مفاصل پرنده ام تجویز کرده ... سلام وقت بخیر قابل استفاده می‌باشد ولی از نظر مدت زمان مصرف ملاحظات خاص دارو لحاظ گردد.
آیا استخوان برای سگ ضرر دارد؟ استخوان بر خلاف تصورات رایج مضرات زیادی برای سگ ها به خصوص سگ های نژاد کوچک دارد. مصرف استخوان ممکن است باعث ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...