سلام سگ من بعد غذا خوردن شکمش سفت شده و بی قراری می‌کنه و بی‌حالی داره و دست شویی نمیکنه و هر 4الی 5 قدم میشینه

سلام وقت بخیر

اگر کاملا مطمئن هستین که جسم خارجی نخورده و‌فقط در اثر غذا خوردن این اتفاق رخ داده میتونین هر ۸ ساعت شربت ملین لاکتولوز بدهید(هر ۱ کیلو نیم سی سی ) . در صورتیکه همچنان مدفوع نکرد به دامپزشکی مراجعه کنین . اما بهتر هست اول عکس رادیولوژی از محوطه شکمی اخذ شود.

یک امتیاز ثبت کنید
زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم? سلام وقت بخیر باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب ...
سگم ویکس خورده چه خطری داره سلام وقت بخیر در صورت هر گونه علائم ناشی از بی اشتهایی ، اسهال ، استفراغ ، به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره ... سلام وقت بخیر التهاب معده پیدا کرده ۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز ...
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.