سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ زیاد کرده به رنگ زرد دلیلش چیه ؟! باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...
سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مر ... سلام وقت بخیر مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون ...