سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنم

سلام وقت بخیر

برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک تزریقی

4/5 - (1 امتیاز)
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...
سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و ... سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه
من نزدیک دوماه سگمو موقت فرستادم پناهگاه رفتم تحویل بگیرم پوست استخوان شده بود دور سیاهی چشاش رنگ آبی نفتی ... سلام باید حتما ویزیت شود و شرایط بالینی حیوان بررسی شود تا تشخیص صحیح بدهیم