سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم نخورده نگرانشم

سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست

4/5 - (5 امتیاز)
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سگم چن روز پشت هم سیب زمینی پخته خورده به علاوه غذا خشک و هویج..الان دوروز شده که اسهاله و رنگش طبیعیه اما خب ... سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید میتوانید از برنج کته بدون روغن و ادویه و ...
بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش ... سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از ...