سلام سه تا جوجه عروس هلندی دارم پدر مادرش پرهاشو می‌کنه یعنی هنوز پرها حالت تیغ بود می‌کند خون میومد دوباره پرهاش در میاد

سلام وقت بخیر

بخشی از رفتار غریزی جهت باز شدن پرها می‌باشد، بخش دیگر مربوط به مشکلات رفتاری پرنده می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام من عروس هلندی دارم که چهار ماهشه کلماتی مثل بیا و بدو بیا بهش یاد دادم میگه ولی با صدای خش خش دار میگه ... سلام وقت بخیر، کاملا عادی و مورد تایید هست، همچنان در اولویت کلمات تک سیلابی را باهاش کار کنید و با گفتار درمانی، ...
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...
سلام پرنده من وقتی میگرفتم دستم بالش زخمی شد اگه اینو نبرم دکتر مشکل ایجاد میکنه؟ سلام وقت بخیر اگر آسیب باعث خونریزی یا شکستگی شده باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.