سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم صورتش خونی بود زبونشم انگار سوراخه بعد چیزی نمی‌خوره وقتی هم می‌خوایم نزدیکش شیم ببینیم چطورشه فکشو نمیتونه ببنده درست هرچی هم بهش می‌دیم بخوره نمی‌خوره از صبح هم یه سرو صداهای بدی میده متاسفانه دامپزشکی هم نزدیکم نیست ببرمش😔

سلام وقت بخیر

مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه
که باید توسط دامپزشک معاینه بشه و داروی اختصاصی گذاشته بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...