سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره وسیلست و اگه میخواستم برم بچه هاش ببینم احساس کردم اذیت میشه و اون آرامشی که میخواست ازش سلب میشه اول فکر کردم جایه دیگه زایمان کرده ولی صبح صدای بچه هاش شنیدم و دیدم خودشم رفت اونجا ولی ازونموقع به بعد دیگه صدایی ازشون نشنیدم طبیعیه؟ آخه بچه گربه ها فکر میکردم خیلی میو میو میکنن ولی اینا هیچ صدایی نمیدن نگرانم که شاید مشکلی پیش اومده باشه

سلام وقت بخیر

بهتر هست پیداشون کنین
و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند
چون گاهی اوقات مادر با تجربه نمیباشد و ممکن هست نتواند به درستی بچه هارا تغذیه کند

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...
سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا ... سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در ...
سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز ... سلام وقت بخیر ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز ...