سلام روزتون بخیر. یه خرگوش ماده سفید چشم قرمز حدودا ۳ ساله دارم. هفته گذشته چشمش عفونت کرد. پزشک آموکسی سیلین یا آموکسی کلاو اطفال ۱ سی سی صبح ۱ سی سی شب و قطره چشمی فلوچارت یک قطره صبح یک قطره شب تجویز کردن به مدت ۵ روز. بعد از مصرف دارو، خرگوش بدون علایم درد یا بی قراری، بی اشتها شده و چند باری ادرار قرمز رنگ داشته. و رفتارهای متفاوتی داره. مثلا خیلی عادت نداشت جاهای جدید خونه بره و فقط چند جای مشخص می‌خوابید. اما الان جاهای جدید می‌خوابه و اینکه چند باری پیش اومده که مدفوعش ریز بوده ولی عموما مدفوع سایز و رنگ طبیعی داره. آیا این طبیعیه یا باید اقدامی انجام بدم؟ گاهی

سلام وقت بخیر

این دارو برای خرگوش منع مصرف داره
سریعا به دامپزشک اگزوتیک مراجعه کنید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام وقت بخیر ، خرگوش من چشماش یه کم درشت تر از همیشست و غذا نمیخوره ، احساس میکنم چشماش ورم دارن ولی هیچ قرمزی ... سلام وقت بخیر، فشار ریشه دندان در خرگوشها(به خاطر باز بودن ریشه ها) باعث بیرون زدن چشم میتونه بشه. هچنین آبسه ...
سلام خسته نباشید.عروس هلندی ما مدفوعش زردرنگ شده و بیحاله.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرندتون درگیری گوارشی دارد و باید معاینه و مدفوع آزمایش شود.
سلام من یه خرگوش دارم و نمیخام عقیمش کنم آیا اشکالی ندارد سلام وقت بخیر، در خرگوش های ماده عقیم سازی ضروری هست. به دلیل عفونت رحم یا سرطان های رحم که به شدت هم بدخیم ...