سلام دکتر خسته نباشد من یه گربه خیابونی کوچیک پیدا کردم پشت بوم ساختمون بود دلمون سوخت اوردیمش خونه الان داره میشه یک ماه که اینجاست ولی یکم رفتار های تعقیر کرده مثلا وقتی براش غذا می‌زارم کم میخوره بعد خودش هر وقت که اوکی باشه میخوره بعد شب ها تا من نخوابم نمی‌خوابه خیلی هم شیطونه میترسم به بیماری هاری مبتلا باشه هنوز وقت نکردم ببرمش دامپزشکی ولی نه اسهال نه کم اشتها جوری که من تو یه هفته چند بار غذا درست میکنم ولی دوبار آورده بالا یه بار اشتباه من حواسم نبود کاغذ کیک رو خورده بود یه بار هم سیب‌زمینی غیر آبپز خورده بود آورد بالا ولی دیگه استفراغ نکرده. اینا می‌تونه علائم هاری باشه خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

خیر این علائم هاری نمیباشد

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟ سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل ...
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب ... سلام وقت بخیر اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی ...
سلام وقت بخیر بچه گربه من چند روزیه چشمش حالت نیم باز هست و ابریزش و ترشحات داره و یکمم پلک سومش بیرون و خیلیم ... سلام وقت بخیر ممکن هست به بیماری های ویروسی از جمله هرپس ویروس مبتلا شده باشد که درگیری چشم و دستگاه تنفسی ...