سلام دو تا بچه گربه توی پارکینگ هست ،یکیشون درست نمیتونه غذا بخوره و تو حالت عادی سرشو کج میگیره و بعضی موقع ها تعادل نداره میوفته خیلی فکنم دو ماهشون بشه. علتش چیه؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت معاینه عصبی به دامپزشک متخصص اعصاب مراجعه بفرمایید
مشکلاتی از قبیل هیدروسفالی و … میتواند در سنین پایین این علائم را ایجاد کند
و گاهی به دلیل عفونت گوش داخلی حیوان سرش را کج نگه میدارد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز ... سلام وقت بخیر ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز ...
درود گربم سینش سفت شده بعد واگزاری دو تا بچش ینی مشخصه ک شسر مونده تو و سفت شده و یه بچه دیگه داره هنوز پیش خودش ... سلام وقت بخیر کمپرس اب سرد، چرب کردن نوک سینه با پماد آد و ماساژ دادن میتواند کمک کننده باشد
سلام من یه ۴ تا گربه دارم ۳ تاشون کوچولو ان ۱دونش ۹ ماهشه و بزرگه و ماده بعد این گربه ۹ ماهه ما که تا حالا زایمان ... سلام وقت بخیر بله می‌تونه شیر داشته باشه نگران نباشید نرمال هست سگ و گربه ها در طول دوره ای از سیکل جنسی ...
سلام خسته نباشید. چند روزه که گربم اسهال گرفته و نمیتونه دستشویی کنه چون دردش میاد و همش مقعدش رو لیس میزنه ... سلام وقت بخیر ابتدا باید مشخص شود منشا اسهال از چی هست ( روده بزرگ یا روده کوچک با حتی دلایل دیگر ) تا بتوان ...