سلام ده روز پیش دیدم چشم راست سگم کوچیک شده و میخارونه چشمش رو. بعد یک هفته خود به خود خوب شد حالا دو روزه اون یکی چشمش مشکل پیدا کرده لطفا بگین چه کار کنم

سلام وقت بخیر، قطره چشمی کلرامفنیکل و کرومولین را هر ۶ ساعت داخل چشم کوچک شده بریزید و تا ۲ روز بعد خوب شدن علایم ادامه بدهید معمولا ۵ الی ۷ روز لازمه قطره ریخته بشه. بین هر کدام از قطره ها هم ۵ دقیقه فاصله بیندازید.

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...
سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ... سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.
سلام یک سگ کوچک دارم سه با چهار ماه است فکنم فلج حیوانی گرفته باشد خیلی رنج می برد دست پا می زند چی کار کنم؟ ... سلام وقت بخیر، دامپزشکی تشریف ببرید باید تحت نظر باشه
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...