سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از بین ببره ؟ممنونم

سلام وقت بخیر

میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید
یا اینکه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید و امپول آیورمکتین برای سگ تزریق کنین
و اینکه یک دور با شامپو ضد کک و‌کنه بدن سگ را بشویید
روی زخم ناشی از نیش کنه هم میتونین پماد موپیروسین یا سیلور استفاده بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و درود وقت بخیر.سگ بنده شیتزو تریر ۴ساله هستش که چند شبه مدام خارش بدن گرفته و میخاراند.علت چیست و درمان ... سلام وقت بخیر علت اولیه خارش میتواند به دلیل حساسیت و آلرژی به چیز های مختلف باشد. مثل غذای جدید ، نیش کک ...
سلام وقتتون بخير سگ من توله ٢ماهه هست امروز بهش استخوان دادم بازي كنه سر استخوانه خورده الان نيم ساعتي شده ... سلام وقت بخیر اگر در ۲۴ساعت آینده علایمی از استفراغ و بی اشتهایی دیدید حتما به دامپزشک مراجعه نمایید و عکس ...
سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و ... سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه
سلام من سگم بعضی وقتا رنگ مدفوعش خیلی تیره یا خیلی روشن میشه ولی علائم دیگه ای نداره. نمیدونم نرماله یا مر ... سلام وقت بخیر مدفوع قیری رنگ نشان از خون ریزی گوارشی دارد مدفوع قرمز به رنگ خون هم نشان از خون ریزی کولون ...