سلام خسته نباشید یه عروس هلندی 3 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و توی یک روز 4 بار این اتفاق افتاد و من هربار روی سرش اب ریختم حالش بهترشد ولی بی حاله بنظر شما علتش چیه و چیکار کنم خوب بشه.؟

سلام وقت بخیر

احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ….لذا باید پرنده توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید عروس هلندی من هی خودشو میخاره یا میخوره پراشو همه جاشو میخارونه یا میخوره این عادی ؟؟ سلام وقت بخیر این یک نشانه از وجود بیماری‌های مرتبط با پوست و پر پرندگان می‌باشد. پرنده حداقل ۲ نوبت در ...
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی دارم سه روزه که طوطی برزیلی خریدم امروز یکی از عروس هلندی هام کسل شده و می‌لرزه ... سلام وقت بخیر احتمال بروز بیماری با توجه به توضیحات وجود دارد. پرنده تازه وارد قرنطینه و پرنده بیمار به دامپزشکی ...
سلام من ی عروس هلندی تقریبا دو هفته ای دارم الان یکی دو روز هست غذا نمیخوره چنگدونشم پره و خالی نمیشه همش یه ... سلام وقت بخیر سرلاک ارائه شده مناسب نبوده و باعث انباشتگی چینه دان و عفونت شده، لذا در اولین فرصت بهتر است ...
سلام من یک جفت طوطی برزیلی دارم که مدتی هست جنسیت نر این طوطی مدفوعی اسهال مانند که سفید رنگ هست داره و اکثر ... سلام وقت بخیر احتمال درگیری گوارشی بسیار مطرح است، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین تهیه و طبق ...