سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم کردبه فاصله 3روزعلت خارش بدنش ازچی هست واینکه پرهای گردنش هرسال تابستون میریزه مخصوصا ازگردن حمومش هم هرروز میدم علتش چیه چکارکنم چی تجویزمیکنیدممنون میشم جواب بدید3سالشه

سلام وقت بخیر

عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست و پر، انگل‌های پوستی مثل مایت‌ها و جرب‌ها و … لذا برای درمان بهتر است مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک طوطی برزیلی دارم ک از زمانی ک جفتش مرد شروع کرد به زخم کردن خودش تا به الان ک ... سلام وقت بخیر به واسطه از دست دادن جفت، پرنده دچار افسردگی و متعاقبا پرکنی شده است. توصیه به تهیه جفت و معاینه ...
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...
سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی ... سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.