سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش هست یا خیر.ممنون

سلام وقت بخیر

معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند
اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از منزل دارد حتما عقیم سازی انجام بدهید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
با سلام گربه دوماهه ای دارم که از نظر جثه خیلی کوچیکه مریض شده و غذا نمیخوره و لاغر شده و کمی بدنش گرمه ولی ... سلام وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید
سلام من به تازگی یک گربه رو به سرپرستی گرفتم و خیلی شیطونه و کلا وقتشو بیرون میگذرونه ولی بخاطر گرما یکم حالش ... سلام وقت بخیر با یک بار اتفاقی نمی‌افتد اگر علایمی از استفراغ و بی اشتهایی و اسهال نداره لازم نیست کاری ...