سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب میشد اما الان خیلی طول کشید چه درمانی باید براش صورت بگیره؟

سلام وقت بخیر

گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار و تابستان هست ، فحل میمانند تا این که جفت گیری کنند و حامله بشن
باید در اولین فرصت عقیم بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من گربم یماهو چند روزشه تقریبا یه وجبه نژادشم dsh(خیابانی )هستش جنگل که بودیم یه تیکه نمیدونم ... سلام وقت بخیر، اگر کیت های ویروسی منفی شده است و مطمئن هستین که چیزی از زمین خورده نیاز به عکس رادیولوژی داره ...
من یک بچه گربه ۳ ماهه دارم. میتونم پوشکش کنم؟ ضرری نداره براش؟ اگه راه بهتری وجود داره که انجام بدم برای اینکه ... سلام وقت بخیر، خیر به جای پوشک باید برای گربه ظرف خاک قرار بدید.
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.