سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره قابل درمان هست یا نه ؟ جراحی در چه صورتی انجام میشه ؟ هزینه جراحی تقریبا چقدر هست ؟ ممنون

سلام وقت بخیر

دیسپلازی با جراحی بهبود میابد
برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می ... سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین
سلام یک سگ کوچک دارم سه با چهار ماه است فکنم فلج حیوانی گرفته باشد خیلی رنج می برد دست پا می زند چی کار کنم؟ ... سلام وقت بخیر، دامپزشکی تشریف ببرید باید تحت نظر باشه
زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم? سلام وقت بخیر باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب ...
سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق ...