سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم کردن هم خوب نمیشه مثل اکنه میمونه میخاستم بدونم اکنه روی پای بچه گربم هم میزنه یا خیر فقط زیر چونه

سلام وقت بخیر

ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام.عرض ادب. یکی از گربه ها پشت گوش سمت راستش ورم کرده و به خاطر شدت تورم و کش اومدن پوست زیر گوشش یه زخم کوچولو ... سلام وقت بخیر ممکنه عفونت باکتریایی ، قارچی یا انگلی باشه حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که با نمونه گیری ...
گربه من از هر گربه دیگه ای خیلییی می‌ترسه حتی از بچه گربه، چیکار کنم که دیگه نترسه؟ می‌خوام یکم جسور تر ب ... سلام وقت بخیر این رفتار ها شخصیتی و رفتاری هست اگر گربه خانگی هست و با حیوانات دیگری ارتباط ندارد نیازی نیست ...
بچه گربه فکر کنم نزدیک های یک ماهش هست ، تا دو روز پیش حالش خوب بود ولی الان چشماش چرک کرده و غذا نمی خورد و ... سلام و وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...
سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد سلام وقت بخیر مشکلی نیست نگران نباشید