سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره یا باید عمل بشه خیلی کوچیکه یک ماه و نیم دارع اگه عمل بشه هزینش چقده؟

سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...
سلام من می‌خوام یه گربه دو ماهه به خونم بیارم ولی به موی گربه حساسیت دارم و اگه بره در دهانم نفس تنگی شدیدی ... سلام وقت بخیر، شما باید به کلینیک های آلرژی انسانی مراجعه بفرمایید و یک دوره حدود یک ساله درمان بگیرید و سپس ...
باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش ... سلام وقت بخیر چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید انقدر ...