سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود خانومم اومده با ریکا و شامپو شستش الان چشاشو نمیتونه باز نمیتونه قرمز شدن و کوچیک..بنظرتون کور میشه؟خیلی نگرانشم خطرناکه یا نه؟

سلام وقت بخیر، التهاب و قرمزی به دلیل حساسیت به ریکا اتفاق افتاده که باید دارهای ضد حساسیت و قطره چشمی مصرف بشود. لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

3/5 - (1 امتیاز)
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید
با سلام من ی سگ ۵ ساله تریر ماده دارم.از دیروز به مدت طولانی رفت زیر مبل بیرون نیومد حتی برای از خونه بردن بیرون.و ... سلام و وقت بخیر این موارد نشانه اختصاص یک بیماری خاص نیست اما یه مشکل داخلی ممکنه پیش اومده باشه باید توسط ...
بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش ... سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از ...
سلام وقت بخیر سگ من پامره و 23روزه هست تو 20روزگی از پیشه مامانش اوردمش و پهش شیر خشک میدم امروز یه بار بالا اورد ... سلام وقت بخیر احتمال داره مبتلا به بیماری ویروسی پاروو باشد لطفا جهت کیت گذاری و اخذ ازمایش خون به دامپزشکی ...