سلام خسته نباشید . من یه توله سگ دارم در عرض یه روز حالش ریخت بهم نمیدونم گرما زده شده یا این سر دل کرده . بی حاله و غذا نمیخوره . یه کوچولو هم اولش یه مایعات سفید و زرد رنگی استراغ کرد و بعدش یه کوچولو خون . البته شکمشو یه ذره ماساژ دادم که اینجوری شد . ممنون میشم سریع پاسخ بدین و بگین چه دارویی بدم

سلام وقت بخیر

احتمالا نیاز به عکس رادیولوژی و ازمایش خون دارد
ممکن هست جسم خارجی خورده باشد
باید جهت معاینه و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین

5/5 - (1 امتیاز)
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
من یه سگ دارم که جفت داره پا کوتاه پیکینیز اشپیتزه چند روز پیش یه توله ژرمن آوردم سگم خیلی حس میکنم که داره ... سلام وقت بخیر کار خاصی نمیشه انجام داد میزان توجه و تشویق به سگ اول رو بیشتر کنین
سگم دو روز پیش یه سیب درسته با چوب و هسته هاش خورده دیروز تا ساعت ۸ شب مدفوع نکرده بود بعد دادن روغن زیتون و ... سلام وقت بخیر مایعات زیاد سعی کنین بهش بدین مثل اب مرغ و… شربت لاکتولوز از داروخانه تهیه بفرمایید با توجه ...