سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم بپرسم چیکار باید بکنم خوب شه خطرناکه؟

سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.

4/5 - (2 امتیاز)
سلام من یدونه نوزاد گربه داخل پارکینگ خونمون پیدا کردم و مادری نداشت حتی یک روز هم منتظر موندم ولی خبری از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه و گرفتن عکس رادیولوژی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک سلام وقت بخیر شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده. بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست
سلام بچه گربه م یه چند وقتیه که موقع خواب یکدفعه دست و پاهاش و سرش می لرزه و یکی از چشماشم بازه و می لرزه میشه ...
سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز ... سلام وقت بخیر ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز ...