سلام خسته نباشید من گربم یماهو چند روزشه تقریبا یه وجبه نژادشم dsh(خیابانی )هستش جنگل که بودیم یه تیکه نمیدونم چی بود رو خورد بعدش که امدیم خونه بی حال شده بود و راه نمیرفت تا میزاشتیمش روی زمین همونجا مینشست و می افتاد بهش ویتامین و شیر خشک نوزاد گربه و ضد انگل دادیم فرداش خوب شد الان باز از دیروزه دوباره بی حاله و میزارمش زمین میوفته دراز میکشه جون نداره راه بره بردیمشم دامپزشکی کیت بیماری ویروسی از دفوعش گرفت کفت که نداره و گفت چیزیش نیست پس چرا بیحاله و رشد نمیکنه

سلام وقت بخیر، اگر کیت های ویروسی منفی شده است و مطمئن هستین که چیزی از زمین خورده نیاز به عکس رادیولوژی داره که در صورت وجود جسم خارجی اقدام لازم صورت بگیرد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه
با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم ... سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی ...
سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست ... سلام وقت بخیر حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی ...
سلام بچه گربه م یه چند وقتیه که موقع خواب یکدفعه دست و پاهاش و سرش می لرزه و یکی از چشماشم بازه و می لرزه میشه ...