سلام خسته نباشید من مرغ مینا رو سه هفته هست که گرفتم بعد الان عادتی شده بهش غذای مخصوصش رو میدم نمیخوره ولی ماکارونی رو خیلی دوست داره آیا براش ضرر داره دو ماهش بیشتر نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم دو سه روزه بی حا و بی اشتهاس و یه گوشه پف میکنه چرت میزنه و مدفوعش فرق کرده چجوری متوجه بشم ... سلام وقت بخیر پرندتون درگیری گوارشی داره و احتمالا در صورت عدم مداوا بسیار لاغر خواهد شد، از داروخانه دامپزشکی ...
آیا اگه اردک ۳-۴ماهه زمان تمیزکردن پرهاش با منقار چندتا پر بریزه نرماله و مشکلی نیست؟ سلام وقت بخیر، پرآرایی در همه پرنده ها وجود داره و نشانه سلامت و حال خوب پرنده هستش.معمولا در طول پروسه پرآرایی ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
سلام و وقت بخیر من یه مرغ عشق دارم که خیلی بی حاله اوایل که آوردمش خونه کامل رام شده بود حتی رو دستم می‌نشست ... سلام وقت بخیر، وضعیت اشتها و غذای پرنده، همچنین مدفوع به چه صورت می باشد؟ آیا پرنده لاغر هم شده؟