سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی عروس هلندی هم همون علائم داره ولی دامپزشکی دارویی به من نداد لطفا راهنمایی کنید .ممنون

سلام وقت بخیر

در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی در مورد بیمار جدید پاسخگو نخواهد بود. بهتر است توسط دامپزشک معاینه و ار عامل عفونی نمونه برداری انجام بشود تا بر اساس آن، دارو تجویز گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
باعرض سلام من تعدادی عروس هلندی دارم پر صاف براق نیست یکی دم شکسته در نماید یکدونه پر می خوره به قفس خون ریزی ... سلام وقت بخیر، با یک حوله پرنده را مقید کنید، در پیج اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی، یک پست در ارتباط ...
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...
طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ... سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد ...