سلام خسته نباشید علت کج شدن تاج خروس چه می‌باشد ؟ ممنون

سلام وقت بخیر

با رشد تاج، حجم و وزن آن افزایش می‌یابد لذا با گذشت زمان و به ویژه در فصول گرم و بالا رفتن دما تاج میفتد.

1.5/5 - (2 امتیاز)
پای جوجه کبوتر ۱۰ روزه ی من صاف شده نمیتونه خم کنه و بایسته و غذا بخوره (بعداز چند روز) سلام وقت بخیر پا باید توسط دامپزشک معاینه و جهت تشخیص بهتر رادیولوژی هم انجام گردد.
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
سلام خسته نباشید، یه سوال خدمت شما داشتم اونم اینکه یکی از اعضای خانواده ما آبله مرغان گرفته اند، میخواستم ... سلام وقت بخیر خیر نگران نباشید آبله مرغان انسان با پرندگان مشترک نیست و بلعکس.
سلام عروس هلندیم قطره کردیم دهنش شروع کرد به نفس نفس حالت کسلی گرفته سلام وقت بخیر احتمالا پرنده را موقع ارائه دارو چرخاندین یا به نحوی اجرا شده که دارو را تنفس کرده یا با مشقت ...