سلام خسته نباشید. طوطی ملنگو نر دارم، حدودا ۱۳ الی ۱۴ ساله‌ش هست و جوجه گوشتی بوده که بزرگش کردیم. نزدیک دو ماهه به وسایل تزئینی داخل قفسش غذا می‌ده و کل غذاها رو بیرون میاره و خیلی لاغر شده. باید چی‌کار کنم؟ :((

سلام وقت بخیر، با وسایل داخل قفس ارتباط عاطفی برقرار کرده، ترجیحا وسایل از قفس خارج بشود، ختی قفس تعویض گردد، در صورت ادامه لطفا به دامپزشکی مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی ... سلام وقت بخیر اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی ...
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...