سلام خسته نباشید سگ من ۹ ماهشه چند دقیقه ازش غافل شدم عروسکشو پاره کرده بود پشم شیشه دورش ریخته بود نمیدونم خورده یا نه اگر خورده باشه مشکل جدی براش پیش میاد؟

سلام وقت بخیر

در صورتی که دچار علائم استفراغ ، بی اشتهایی، دل درد ، اسهال شد لطفا به دامپزشکی جهت اخذ عکس رادیولوژی مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از ... سلام وقت بخیر میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید یا ...
سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید ...
سلام خسته نباشید . من یه توله سگ دارم در عرض یه روز حالش ریخت بهم نمیدونم گرما زده شده یا این سر دل کرده . بی ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به عکس رادیولوژی و ازمایش خون دارد ممکن هست جسم خارجی خورده باشد باید جهت معاینه ...