سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده

سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ها انجام بشه و عکس رادیولوژی برای تعداد دقیق جنین ها و اینکه آیا توانایی زایمان طبیعی وجود داره یا نه چک بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام سگ یورکشایرترییر من از درب خانه فرار کرد بیرون سگهای بیابونی بهش حمله کردن من نجاتش دادم اما ران سمت ... سلام وقت بخیر، حتما از لحاظ هاری چک بشه. زخم های گاز گرفتگی به شدت مستعد عفونت های شدید هستند. کوآموکسی کلاو ...
عرض سلام و خسته نباشید من یک قلاده سگ پاکوتاه نژاد اشپیتز دارم که متاسفانه نسبت به من ترس داره البته که این ... سلام وقت بخیر سعی کنید باهاش بازی های مختلف انجام بدید زمانی هم کار خوب و مورد نظر شما رو انجام میده تشویقی ...
سگم از دیشب ا طرف می‌خوابه میخواد بلند بشه درد می‌کشه جیغ میکشه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه و علت و مکان درد مشخص بشه
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید