سلام خسته نباشید سوال داشتم جوجه عروس هلندی صدای جیر جیر در میاره نمیتونه هم وایسه مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏

سلام وقت بخیر

صدای جیر‌جیر در مواقع گرسنگی هست، لذا کیفیت و مقدار غذای دریافتی پرنده را بررسی کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات
باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام ... سلام وقت بخیر از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام عروس هلندی من دو روز پیش یک عدد بادم زمینی خورد(قبلا هم سابقه خوردن ۳ عدد رو داشت) تخمه هم زیاد خورد و بعد ... سلام وقت بخیر احتمالا یک درگیری گوارشی وجود دارد. از قطره متوکلوپرامید ۲ قطره داخل دهان بریزید اگر خوب نشد ...