سلام خسته نباشید‌ سوالی ک داشتم اینه ک من گربم تازه بچه بدنیا اورده میخام ببینم امکانش هست بچه بازم تو شکمش بمونه یا نه یکی هم اینکه بچه های گربه دستشویی نمیکنن؟

سلام وقت بخیر، بله حتما در اولین فرصت رادیولوژی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...
سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر ... سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه
سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز ... سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.