سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض نشده و استرس و اینا هم نداشته کلا همه چی عین قبله بی حال هم نیست خیلی صبح سعی کرد بالا بیاره ولی چیزی بالا نیاورد و بهش مالت هم میدم میشه کمکم کنین لطفا خواهش میکنم

سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.
سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا ... سلام وقت بخیر از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه و با ماساژ مقعد و ناحیه ...
درود. من گربمو ۵ روزه به سرپرستی گرفتم. وقتی خوابه دست و پاهاش یا بعضی اوقات سرش هم میلرزه.امروز فقط یکی از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ ازمایش خون کامل و معاینه توسط دامپزشک به مرکز دامپزشکی مراجعه بفرمایید گاها ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...