سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری شون سخت شده دوباره باردار شده میشه تو طبیعت ولشون کرد؟

سلام وقت بخیر

ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان
ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد انگل به فاصله هر یک ماه تزریق بشه و سپس رهاسازی

5/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
سلام من دو ماه هست که به یک گربه بیرون غذا میدم و هر روز میبینمش و راحت می‌زاره بهش دست بزنیم. چند روز پیش رو ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...
سلام عرض شد بجه گربه اي ي هفته اي است ك ب دنيا اومده توي حياطمون و مادرش رفته ي چشمش باز شده ولي يكي ديگه ن ،با ... سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...