سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی دره میشه بگید که ببرمش دکتر

سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد ...
سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه ... سلام وقت بخیر پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق ...
سلام عروس من سه تا ج. جه داره که سه تاشون فلج به دنیا اومدن الان دوماهشونه احتمال داره خوب بشن سلام وقت بخیر نمیتوان در مورد آینده آنها نظر قطعی داد ولی تغذیه مولدها نامناسب و ضعیف بوده و باید رسیدگی ...
سلام خسته نباشید یه بچه قمری پیدا کردم خیلی کوچیکه ولی نه اندازه جوجه رو پاهاش نمیتونه وایسه و از این طرف به ... سلام وقت بخیر، احتمالا بخاطر ضعف تغذیه والدین، و بیماری تاندون آشیل و استخوان پا دچار آسیب شده و در حال حاضر ...