سلام خسته نباشید ببخشید سگ من از دیروز سه بار استفراغ سفید رنگ مایع کرده و هیچی نخورده فقط بعضی وقتها آب میخوره از همون دیروز هم بی‌حال شده و فقط می‌خوابه خواهشا کمکم کنید که چیکار کنم . هزینه اینکه ببرم دامپزشکی رو ندارم بیکار شدم دستم خالیه ممنون میشم کمکم کنید لطفا

سلام وقت بخیر

۲۴ ساعت بهش ناشتایی بدید هم آب و هم غذا
مقداری یخ فقط در جلوش بذارید
بعد از ۲۴ ساعت هم با حجم کم غذا بهش بدید فقط سینه مرغ و برنج

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...
سلام ده روز پیش دیدم چشم راست سگم کوچیک شده و میخارونه چشمش رو. بعد یک هفته خود به خود خوب شد حالا دو روزه اون ... سلام وقت بخیر، قطره چشمی کلرامفنیکل و کرومولین را هر ۶ ساعت داخل چشم کوچک شده بریزید و تا ۲ روز بعد خوب شدن ...