سلام خرگوش من نوع مینی لوپ دیشب وقتی راه میرفت یک پاشو بالا میگرفت تو گوگل زدیم گفتن چیز مهمی نیس صبح دیدم کل دست و پاش فلج شده نمیتونه راه بره و فقط میلرزه غذام نمیخوره باید چیکار کنم؟ تورو خدا زود جواب بدید

سلام وقت بخیر

قدرت اندام خلفی در لاگامورف ها بسیار بالاست و در مواردی ممکنه ستون مهره آسیب ببینه
برای بررسی رایولوژی نیاز هست

5/5 - (1 امتیاز)
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...
سلام خسته نباشید.عروس هلندی ما مدفوعش زردرنگ شده و بیحاله.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرندتون درگیری گوارشی دارد و باید معاینه و مدفوع آزمایش شود.
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام بنده ی سگ شیتزو تریر ۴ ساله دارم ک از دیشب بی‌حالی توش دیده شد امروز دوبار استفراغ کرد و بعداز اون ب پزشک ... سلام وقت بخیر، احتمالا واکنش الرژیک هست باید در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنین