سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره

سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید

2/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه
سلام من یه لاک‌پشت خزری دارم الان یک سال و نیم هست که دارمش هیچی رشد نکرده البته غذاش فقط گیاه بوده براش چه ... سلام وقت بخیر، باید شرایط نگه داریش بررسی بشه و در صورت امکان معاینه بشه
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه