سلام خرگوشم دو سه باره ادرارش نارنجی قرمز هست ولی خون نداره تو ادرارش برا جی میتونه باشه؟

سلام وقت بخیر، رنگ ادرار در این مجودات نارنجی کهربایی هست و طبیعیه.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خرگوش اگر مدفوع خودشو بخوره چه معنی داره؟! و اگر بخوایم این کارشو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟! کمبود غذایی ... سلام وقت بخیر هیچ ارتباطی با رژیم غذایی نداره به نوع ماده غذایی هست که خودشون میسازن و مصرف میکنن
سلام خسته نباشید آیا به خوکچه می تونم گوشت بدم؟ سلام وقت بخیر خیر یونجه - گوجه یا فلفل دلمه یا هر دو جز غذای اصلی هست
سلام همستر من تازه زایمان کرده بود همه ی بچه هاش توی چند روز کبود شدند و مردند دلیلش چیه ؟ سلام علت های زیادی از جمله نارس بودن یا کمبود های مادر ممکنه وجود داشته باشه
سلام من یک همستر دارم ۱ سال و ۶ماهه چند روزیه که ی دانه در نزدیکی دهانش زده و امروز ان را زخم کرده ولی زخم چرک ... سلام وقت بخیر، در همستر ۲ ته کیسه در دو سمت گونه قرار داره که محل ذخیره غذاست. در بعضی موارد مثل افزایش سن ممکنه ...