سلام خرگوشم داره می‌میره فکر کنم. خرگوش من امروز خیلی بی اشتها شد، بعد که دقت کردم دیدم لرزش غیر عادی داره، ادرار و مدفوع نمی‌کرد. بعد چند ساعت ادرار و مدفوع کرد ولی حالش بدتر شد و هی کج میشه میفته رو زمین. شرایط ندارم ببرمش دامپزشکی باید چیکار کنم

سلام و وقت بخیر، این علائمی که میگید بحرانی هستند و باید به دامپزشک مراجعه کنید.

4.1/5 - (9 امتیاز)
سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش سلام وقت بخیر لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ م ...
سلام خسته نباشید خرگوش من در بدنش ی حشره سیاه هست و چنتا دونه سیاه روی خزه هاش میشه راهنمایی کنید ک چی هستند ... سلام وقت بخیر، احتمالا وجود آلودگی انگلی پوستی هست. شست و شو پوست برای خرگوش میتونه ضرر داشته باشه. اگر گل ...
سلام خسته نباشید من خرگوشم بند انگشت پاش شکسته الان جاش کبوده و اون انگشت شکسته رو بالا نگه داشته باید چیکار ... سلام وقت بخیر، باید آتل گرفته بشه و در صورت نیاز با توجه به شدت آسیب اگر زیاد باشه بند انگشت جدا بشه
سلام وقت بخیر من دوتا همستر دارم که بوی بد میدهند البته وقتی که خیلی طرفم صورتم میارم تا بوش کنم بوی بد میده ... سلام وقت بخیر نه مشکلی نیست