سلام خرگوشم از دیشب هیچی نخورده نه آب و نه غذا از جاش هم اکنون نمیخوره چکار کنم؟

سلام وقت بخیر، نیاز به معاینه وجود دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خرگوش اگر مدفوع خودشو بخوره چه معنی داره؟! و اگر بخوایم این کارشو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟! کمبود غذایی ... سلام وقت بخیر هیچ ارتباطی با رژیم غذایی نداره به نوع ماده غذایی هست که خودشون میسازن و مصرف میکنن
سلام من چندتاهمستردارم تازگی یه بیماری گرفتن دست وپاهاشون شبیه آبسه میشه بعدشم سیاه میشه ودرمراحل دید پنجه ... سلام وقت بخیر در این‌مورد جنسیت و سن موضوع مهمی هست یکی از دلایل پرکاری غده فوق کلیه هست
سلام خسته نباشید آیا به خوکچه می تونم گوشت بدم؟ سلام وقت بخیر خیر یونجه - گوجه یا فلفل دلمه یا هر دو جز غذای اصلی هست
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه