سلام خداقوت بچه ی گربمون 2ماهشه هیستمپری گرفته. چهار روز ویال دگزا و سفازولین به اندازه ی 4میل تزریق کردم و دیروز شیر گاوجوشیده خوروندم. شب دوبار و امروز صبح هم یکبار شاهد تشنجش شدم. مدت تشنج 20ثانیه تقریبا. علت تشنج بخاطر شیر میتونه باشه؟

سلام و وقت بخیر، دارو های اشتباه میتونه باعث بشه. حتما به دامپزشک مراجعه کنید

4.7/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه بچه گربه پیدا کردم اسهال خونی شده چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، بابد در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...
سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست ... سلام وقت بخیر حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...