سلام حدود یک ماه یا یک ماه و نیم پیش سگموبرای پیاده روی برده بودم بیرون یه گربه رو دنبال کرد گربه بهش چنگ زده بودزخم شد خیلی کوچیک بود زخمش من آوردم خونه جای زخمشو شستم الان چند روز یه بار پشت یکم پایین تر از گردنش داغ میشه در حد دو سه دقیقه بعد اوکی میشه یکی از چشماشم قرمز شده پیش دامپزشکم بردم گفت چیزی نیست چشمش عفونت داره بهش قطره داد ممکنه از گربه بیماری گرفته باشه ؟

سلام وقت بخیر

اگر زخم کوچک بوده و پیش دامپزشک هم بردید ، پس اون موضوع برطرف شده
در مورد چشم هم حتما قطره رو ادامه بدید
در مورد گرمی اون منطقه از گردنش هم باید دامپزشک ویزیت کنن

یک امتیاز ثبت کنید
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش ... سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. ...
درود خسته نباشید من یه ژرمن سه ساله دارم که یک هفته است خیلی خودش را دندون دندون میکنه و لیس میزنه و زیر شکمش ... سلام وقت بخیر، ممکن است الرژی به نیش کک ، الرژی غذایی ، یا تماسی باشد. باید توسط دکتر دامپزشک معاینه شود و داروی ...
سلام ده روز پیش دیدم چشم راست سگم کوچیک شده و میخارونه چشمش رو. بعد یک هفته خود به خود خوب شد حالا دو روزه اون ... سلام وقت بخیر، قطره چشمی کلرامفنیکل و کرومولین را هر ۶ ساعت داخل چشم کوچک شده بریزید و تا ۲ روز بعد خوب شدن ...