سلام حالتون خوبه تو رو خدا بهم جواب بدین😭😭😭شما تحصیل کرده این میدونید .. من یه عروس هلندی دارم اجی کوچیکم دیروز حواسش نبود روش پا گذاشت من نمی‌دونم فشار تا چه حد بوده 😭😭😭💔 الان عروس هلندیم زندست فقط یکم بی حال تر شده انگار قبلا خیلی لوازم میخوند امروز اصلا صداش در نیومد 😭😭😭💔می‌تونه قسمتی از بدنش شکسته شده باشه؟😭😭😭لطفاً بهم بگین تو رو خدا من دیروز تاحالا صد بار مردم از بس گریه کردم😭😭😭

یک امتیاز ثبت کنید
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
پای جوجه کبوتر ۱۰ روزه ی من صاف شده نمیتونه خم کنه و بایسته و غذا بخوره (بعداز چند روز) سلام وقت بخیر پا باید توسط دامپزشک معاینه و جهت تشخیص بهتر رادیولوژی هم انجام گردد.
کبوتر من بزگ شده ولی دانه نمی خوره باید چه کاری انجام بدم سلام وقت بخیر، باید در ابتدا بطور دستی اقدام به تغذیه کردن پرنده کنید تا تدریجا عادت کند.
سلام آقای دکتر صبح بخیر من چهار تا جوجه خریدم که دیروز جوجه ها رو کردم در حیاط برای گردش اینا بعد شب که اوردم ... سلام وقت بخیر، احتمالا جوجه درگیر یک بیماری عفونی هستند و قطعا بهتر است معاینه شوند‌. اگر جوجه مرغ و خروس ...