سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها یا مشکلی پیش نمیاید

سلام وقت بخیر

با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...
سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی ...
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...