سلام جوجه عروس هلندیم 15روزه هست و امروز از خانوادش جدا کردم چون بهش غذا نمیدادن امروز بعش سرلاک دادم خیلی بی حاله چشماشم بسته ولی وقتی پیش پدر مادر بود چشماش باز بود و دست آدمو گاز میگرفت چیکار کنم سرحال شه

سلام وقت بخیر، احتمال بخاطر ضعف و افت قند هست. فعلا تا پایان روز سرلاک بصورت دستی ارائه بدین اگر مشکل رفع نشد به دامپزشک پرندگان مراجعه شود.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر .جوجه عروس هلندی بهش غذا دادم حالش بد شد سرشو تکون داد بعد پاهاش به سمت پشت رفت نمیتونه وایسته ... سلام وقت بخیر، احتمالات مختلفی وجود داره، یا بطور صحیح تغذیه نشده، یا سرلاک مورد داشته، یا پرنده یک بیماری ...
سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.
سلام وقتتون به‌خیر باشه✨ بنده اردکی دارم سه چهار سالشه و نره ناگهان دیدم غذایی که داده بودم رو (نون خیس خورده ... سلام وقت بخیر ابتدا اینکه جیره غذایی ارائه شده کاملا ناصحیح بوده و در تناسب با تامین نیازهای پرنده نیست ...
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.