سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس میکرد واکنش زیاد نشون میداد میومد زیر دست و پا بازی میکرد اما هرچی صداش میزنم یا بقیه حیوونارو می بینه واکنش نشون نمی‌ده درصورتی ک قبلا اینطور نبود کلا انگار نه انگار …..بوی بدی میده و بزور سرنگ بهش شیر میدم فقط تو اب دراز میکشه ،،،،عطسه رو یک ماهه که داره، غذاش هم پوست مرغ خام و استخون مرغ و … بود … چند روز پیش هم سگمون ک نژاد ژرمن بود روی کمرشو گاز گرفت اونم بوی بد میده و بچه هاشو که تازه زاییده بود خورد….. اینم بگم توله سگم وابسته ب برادرم بود باهاش بازی میکرد رفته سرکار،،،،، نمیدونم بخاطر گاز اون یکی سگه یا افسردگی یا گرمازدگی که مریض شده…. دسترسی ب جایی هم ندارم لطفا راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی این علایم را ببینیم

3/5 - (3 امتیاز)
سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟ سلام وقت بخیر دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی ...
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود داداش کوچیکم اومده با ریکا شستش من خونه ... سلام وقت بخیر، به دلیل حساسیت هست. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا پس از معاینه قطره چشمی و داروی ضد حساسیت ...